Biografie

Elton De Clercq

Opleiding

Als opleiding volgde ik spekslagerij en traiteur in hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge. Later haalde ik ook mijn koksdiploma.  

Ervaring

Mijn loopbaan als cateraar begon in 1994 bij Traiteur Les frères Debekker in Brussel. 21 jaar was ik toen. Ik mag dus terugblikken op enige ervaring in de sector en durf te zeggen dat ik in staat ben elke catering-activiteit, klein of groot, tot een goed einde te brengen. De tijdloze Frans-Belgische keuken is een fundament in de culinaire wereld, dat hoeft geen betoog. Oog en neus voor evolutie en trends, zijn hierbij natuurlijk onontbeerlijk. Ook met wereldkeuken maakte ik uitgebreid kennis dankzij de multiculturele omgeving in Brussel.  

Troeven

Eind 2007 heb ik mijn eigen bvba opgericht die ik nu stap voor stap uitbouw. Ik maak er een erezaak van om elke opdracht tot in de puntjes te verzorgen met veel aandacht voor kwaliteit en smaak. Ook presentatie en inkleding krijgen mijn volledige aandacht en dat geeft je feest of event een je-feest-kan-niet-meer-stuk-garantie. Je bent maar zo goed als je laatste prestatie en dat geldt zeker in mijn sector. Jouw feest of event is uniek. Daarom streef ik, telkens weer, met veel inzet en gedrevenheid naar het allerbeste.