Feest bouwen

Geen feest zonder lekker eten. Toch ga ik graag een stap verder want voor mij zijn sfeer en inkleding ook belangrijk. Die creatieve touch, is intussen zelfs mijn handelsmerk geworden. Maar hoe creatief ook, een goede organisatie blijft het belangrijkste. Als feestbouwer creëer ik wat de klant verlangt, telkens op een andere locatie. Daarvoor zijn inzicht, planning en een goede voorbereiding nodig. We zorgen voor ervaren personeel, nodig voor een vlot en stijlvol verloop.

Materiaal

trouwfeest alle 119 Materiaal en inkleding passen we aan naargelang de locatie, situatie en stijl. Strak en sober met trendy servies? Zilveren kandelaars en linnen met romantisch bloemenmotief ? Aan jou de keuze. Wat niet aanwezig is, brengen wij mee of gaan we naar op zoek. Bv : Glazen Tourraine, borden, bestek ♦ Cocktailtafels met stretch hoes ♦ Buffettafels met linnen ♦ Inkleding bar ♦ Ijs om dranken te koelen ♦ Paravents ♦ Decoratie ♦ Tafels ♦ Stoelen

Decoratie

Creativiteit en presentatie zijn in de loop der jaren mijn handelsmerk geworden. Ik decoreer buffetten volgens de stijl van het feest en gebruik hierbij verschillende materialen, speel met hoogten, kleur en compositie.

Personeel

We zorgen voor ervaren personeel, nodig voor een vlot en stijlvol verloop. We zorgen voor de juiste mensen op de juiste plaats.